Home News Zadnje najave benodva za ovogodišnji Brutal Assault i runing order

Zadnje najave benodva za ovogodišnji Brutal Assault i runing order

by Metal Jacket

Brutal Assault, metal jacket magazineLINE-UP UPDATE S EKTOMORF, Demimonde i Brutally Deceased. Jedan od posljednjih promjena u postavi će ostavlja nas sa samo pet najavljenih bendova koja nažalost, počinje s lošim vijestima. EYEHATEGOD je morao odgoditi sve svoje europske nastupe, uključujući Brutal Assault. Oni će biti zamijenjeni sa sludgy post metal bendom TESA iz Latvije.

Sljedeći su mađarski EKTOMORF i nekoliko čeških bendova. Oni međutim nisu filleri, pobrinite se da ih provjerite! Prva su dva death metal benda BRUTALLY DECEASED i HEAVING EARTH . Prvi se radi o klasičnom švedskom deathu. Njihov album iz 2015. Denouncing the Holy Throne je bilo jedan od najboljih death metal albuma prošle godine, pogotovo ako se zanimate za bogohulne, ali još uvijek zamišljen od strane death metal spektra.

Još jedan veliki dodatak na line-up su Praški eksperimentalni DEMIMONDE koji se vraćaju nakon 15 godina pauze. Singl “Event Horizon” s nadolazećeg albuma je objavljen prije nekoliko dana, a najavljuje još jedan komad avantgardnog metala znanstvene fantastike.

PERFECITIZEN će osloboditi vihor njihovog jedinstvenog deathgrind mixa koji nazivaju blastcore. Tri MetalGate records benda završavaju ovaj update, elektronski metal crossover LIVEEVIL, tehnički death metal KEEP ON ROTTING i thrash/death ANTIGOD!

Running order bendova na ovogodišnjem Brutal Assaultu možete vidjeti OVDJE.

0 comment
0

You may also like

%d bloggers like this: