Home News W:O:A KALENDAR: DAN ŠESTI

W:O:A KALENDAR: DAN ŠESTI

by Vedrana Dobrić
Wacken Calendar

Sveti Nikola je danas svratio na Wacken Open Air i u čizmu natrpao mnogo slatkiša. No, prema sljedećim najavama je očito da se krampus upleo u cijelu priču!

Marilyn Manson je sasvim pristojan kandidat za titulu princa tame budući da se Ozzy Osbourne sprema u mirovinu. Bendovski prosvjedi, scenske zabrane i skandali tresu svijet od 1989. godine. Njihova je glazba mješavina svega i svačega pa ju je teško etiketirati. Kategorija alternativnog rocka bi bila sasvim u redu kad nebi konstantno mijenjali stilove. Oni kombiniraju apsolutno sve od hard rocka, industriala, death metala i bluesa. Bend sprema izlazak svog posljednjeg albuma SAY10 za valentinovo sljedeće godine – pun pogodak za njihov prvi W:O:A nastup!

Europe je više od The Final Countdown! Njihov show na W:O:A 2015 snimljen je na specijalnom izdanju posljednjeg albuma War of Kings. Također, bend se početkom 2017. godine vraća u studio kako bi snimio svoj jedanaesti studijski album. Izdanje će biti objavljeno u jesen, ali ćemo vjerovatno neke nove pjesme moći čuti već na Wacken Open Airu.

Rezultate nagradne igre možete vidjeti ovdje.

Nove bendove i dobitnike nagradne igre prenosimo sutra!

You may also like

%d bloggers like this: