Home News W:O:A KALENDAR: DAN PETNAESTI

W:O:A KALENDAR: DAN PETNAESTI

by Vedrana Dobrić
Wacken Calendar

Trenutno se pod brojem petnaest u W:O:A kalendaru krije šarolik sadržaj. Konačno možemo prenijeti nešto i za ekipu koja voli parodije i gluposti. Dakle, prenosimo najavu s jedinstvenim turbo-polka i metalcore bendovima kako fanovi ovih metalnih žanrova nebi ostali zakinuti…

Architects je britanski metalcore bend koji će sljedeće godine prvi put svirati na Wackenu. Bend su osnovali veoma talentirani tinejdžeri, ne tako davne, 2004. godine. Ove godine su izdali svoj sedmi album i jedva čekaju svoj sljedeći nastup!

J.B.O. je njemački fun metal bend koji postoji više od 25 godine i žele još! Poznati su po odličnim pop, rock i metal obradama, ali i autorskim pjesmuljcima. Tekstovi su im na njemačkom, ali svatko može razumjeti poruku većine njihovih pjesama. Obavezno ih pogledajte!

Russkaja je austrijski bend koji je nastao kombinacijom ska, polke i rocka. Bend je sebe okarakterizirao turbo-polka stilom. Ova neizmjerno blesava kombinacija je ujedno jednostavna i prilično uspješna. Njihovi nastupi na Wackenu su sve bolji i veći pa se zato pripremite za njihov ponovni dolazak! Bit će super, dođi i ti!

Dobitnike jučerašnje nagradne igre možete pogledati ovdje.

Sutra prenosimo nove bendove i dobitnike nagradnjače!

You may also like