Home News W:O:A KALENDAR: DAN JEDANAESTI

W:O:A KALENDAR: DAN JEDANAESTI

by Vedrana Dobrić
Wacken Calendar

Danas, u nedelju, najavljujemo još tri benda koja će nastupiti na W:O:A 2017. Također, čast nam je najaviti bend koji nikad ranije nije nastupio na festivalu!

Annihilator ćemo imati prilike ponovo gledati na Wackenu! Jeff Waters i ekipa će ponovo svirati svoj svevremenske himne kao ali i nove hitove. Posljednji album snimili su 2015. godine pa nas možda, ovi kanadski trešeri, iznenade novim izdanjem sljedeće godine. Živi bili pa vidjeli!

Walls of Jericho je metalcore bend osnovan 1998. godine, ali je njihova karijera krenula uzlaznom putanjom tek 2003., nakon dvogodišnje pauze. Od tada je bend aktivan na svim frontama! Ove godine su objavili svoje peto izdanje pod nazivom No One Can Save You from Yourself. Album ćemo imati prilike slušati uživo na Wacken Open Airu. To će biti ujedno i njihovo drugo ukauanje na ovom festivalu!

Crowbar su definitivno pioniri sludge metala i sljdeće godine će prvi put dolaći na Wacken! Poznati su po pretežno teškim rifovima koje kombinuju sa sludge i hardcore elementima. Nedavno su objavili jedanaesto studijsko izdanje pa jedva čekamo vidjeti što će spremiti za svoju Wacken premijeru!

Dobitnike jučerašnje nagradnjače možete vidjeti ovdje!

Sutra ćemo objaviti još dobitnika i bendova!

You may also like