Home News W:O:A KALENDAR: DAN ČETVRTI: NIGHT TO DISMEMBER

W:O:A KALENDAR: DAN ČETVRTI: NIGHT TO DISMEMBER

by Vedrana Dobrić

Danas ćemo vam predstaviti novi koncept za nadolazeći Night To Dismember, koji je nastao kao opozit na Night To Remember. Dakle, za sve ljubitelje mrklog mraka i kulturne buke W:O:A je priredio svojevrsni spektakl…

Aborted je belgijski death metal bend, koji je početkom ove godine izbacio svoje posljednje studijsko izdanje Retrogore. Album je očiti dokaz kako dečki točno znaju što rade. Svoj napor će konačno, nakon predugih deset godina, ponovo pokazati sljedeće godine na Wackenu!

Imperium Dekadenz je jedan od najuzbudljivijih njemačkih blekera posljednje dekade. Bend dolazi iz podneblja poznatog kao crna šuma koju miniraju svojim zvukom od 2004. godine. Tamni, mračni i uvijek atmosferični – dobro došli ponovo na festival!

Dawn of Disease je još jedan njemački, ali death metal bend! Ovog ljeta su izbacili svoj novi album Worship The Grave kojeg će prezentirati sljedeće godine na W:O:A: Night To Dismember. To će ujedno biti i njihov premijerni nastup na Wackenu!

Brujeria je sve samo ne normalan bend! Tekstove na španjolskom ispisali su unutar okvira grindcorea i death metala. Članovi benda najčešće se zadržavaju samo na jednom albumu ili nekoliko nastupa pa se na tom kadrovskom popisu mogu vidjeti razmjene poput onih s Faith No More, At The Gates, Fear Factory, Napalm Death, Dimmu Borgir i Nile. Bend je trenutno na turneji i jedno što možemo učiniti jest čestitati im na njihovom prvom Wacken nastupu sljedeće godine!

Batushka je bend koji se prošle godine na današnji dan, 4. prosinca 2015., pojavio ni od kuda i snimio svoj prvi album bez ijedne najave. Uspjeli su osvojiti cijelu black metal scenu u tren oka bez ikakve promocije. Inače, bend je poljskog podrijetla s nepoznatim članovima, ali očito profesionalnim glazbenicima.

Rezultate dnevne nagradne igre pogledajte ovdje.

Današnje popuste od 24% iskoristite ovdje.

Sutra prenosimo nova imena i rezultate nagradne igre!

You may also like

%d bloggers like this: