Home News “We Are Twisted F*cking Sister!” film izlazi 23. veljače; pogledajte trailer

“We Are Twisted F*cking Sister!” film izlazi 23. veljače; pogledajte trailer

by Vjeran

“We Are Twisted F*cking Sister!” film izlazi 23. veljače; pogledajte trailer

Twisted Sister

“We’re not gonna take it!”, pjevao je Dee Snider, frontman Twisted Sistera još davne 1984, na istoimenom hitu Twisted Sistera. Što to oni nisu htjeli prihvatiti? Ako je to činjenica da nema dokumentarca o ovim metalcima, onda je njihova tvrdoglavost napokon nagrađena.

Idući mjesec očekuje se film: “We Are Twisted F*cking Sister!” (Mi smo Twisted Je*eni Sister) koji prati uspon benda kroz doprinose članova, menadžera i obožavatelja. U režiji Andrewa Horna, ovaj dokumentarac će prvi puta biti prikazan u New Yorku i Los Angelesu 19. veljače, kao i na posebnim događanjima u Chicagu, Minneapolisu i Pittsburgu.

Twisted Sister gitarist Jay Jay French je rekao o filmu: “Andy je na ovom filmu radio zadnjih pet godina. Ideja mu je došla nakon jednog intervjua sa mnom u vezi umjetnika Klaus Nomia koji je otvarao naš koncert u Soap Factoryu 1981. Do tada Andy je znao vrlo malo o nama i ostao je zapanjen našom pričom o dugom i teškom putu koji smo prošli da bi dobili ugovor za ploču.”

“We Are Twisted F*cking Sister!” bit će dostupan na DVD/Blu-rayu, te na digitalnim platformama uključujući Itunes, Amazon i Googla Play 23. veljače.

0 comment
0

You may also like

%d bloggers like this: