Home News WASP najavio krvavu turneju i Golgotu

WASP najavio krvavu turneju i Golgotu

by Vjeran

WASP najavio krvavu turneju i Golgotu za 30 godišnjicu

wasp

Na turneji koju su nazvali The Bloody Road bend je za sada najavio datume u UK i Irskoj.

Uz najavu turneje The Bloody Road, WASP je potpisao i ugovor sa Napalm Records za petnaesti album pod imenom Golgotha koji bi trebao izaći na ljeto.

“U zadnje tri, četiri godine sam se dosta promijenio. Moraš biti vrlo oprezan i držati se svoje vizije” rekao je Blackie.

“Izabrali smoNapalm zbog njihove osobne i profesionalne predanosti našoj karijeri. Veselimo se uspješnim godinama zajedničke suradnje koja će početi objavljivanjem našeg novog albuma Golgotha” dodao je Blackie.

Thomas Caser, dopredsjednik Napalm Recordsa dodaje: “Čast nam je objaviti potpisivanje ovog ugovora. To je ostvarenje sna. Njihova impresivna karijera i sposobnost stvaranja glazbenih remek djela čine W.A.S.P. jednim od najutjecajnijih metal bendova.”

Upitan o glazbenom stilu na novom albumu Blackie kaže: “Zvuk će biti sličan kao i na naša zadnja dva albuma Dominator i Babylon. Na ovom albumu radimo već četiri godine. Jednu stvar sam naučio radeći na Crimson Idol, ako radiš album dugo vremena moraš biti jako oprezan iz razloga što album koji si počeo raditi nije isti kao onaj koji završavaš. Razlog tome je što se tokom godina mijenjaš kao osoba i moraš biti na oprezu i držati se prvotne vizije. Po onome što sam čuo, a album još nije miksan, ovo je definitivno bolje izdanje od zadnja dva albuma!”

Ostaje nam da vjerujemo Blackieu i čekamo novo izdanje uživajući u starim W.A.S.P. klasicima.

 

0 comment
0

You may also like

%d bloggers like this: