Home News WACKEN OPEN AIR 2017: Treća rekonstrukcijska faza

WACKEN OPEN AIR 2017: Treća rekonstrukcijska faza

by Vedrana Dobrić
Wacken

Do sada ste mogli vidjeti kako je travnjak od mjesečeve površine postao pustinja. Stoga nemojte propustiti još jednu epizodu o tom famoznom travnjaku. I to s posebnim pogodnostima.

baustela-pt-1Dosadašnja iskustva pokazala su kako obična trava ne može podnijeti teret festivala niti jedan dan. Zbog toga će biti instaliran robustan travnjak za sljedećih nekoliko godina. Osim normalne trave posijane su gorušica i djetelina.  Nova mješavina osvježit će narušeni teritorij i poslužiti kao prirodni odvod u kojem voda može potonuti do korijena. To je ujedno i savršen dodatak cijelom konceptu!

baustela-pt-2Isto tako će na nekim mjestima sadnja izostati. Njih će krasiti lomljenac koji može podnijeti veću količinu teškog tereta. 

Takvi se dijelovi nalaze na ulazu Party Stagea, Jägermeister deera i Skullbara s jedne strane te WC-a i križanja između Wacken centra i Wackingera s druge strane.

baustela-pt-3Jedan od budućih pothvata su pivovodi na koncertnom prostoru! Pivo je do sada stizalo u kamionima s punim bačvama koje je svake noći trebalo zamijeniti praznima. Upravo ti teški kamioni pridonijeli su narušavanju tla.

Već na sljedećem W:O:A bit ćete u mogućnosti iskusiti sve infrastrukturne promjene. 

Ulaznice za Wacken Open Air 2017 možete nabaviti ovdje!

You may also like