Home News WACKEN OPEN AIR 2017: Hobby Caravan na aukciji!

WACKEN OPEN AIR 2017: Hobby Caravan na aukciji!

by Vedrana Dobrić
Wacken

Pratite novosti na  Wacken Foundationu jer će danas u 18:11 h krenuti aukcija Hobby De Luxe Edition 440 SF karavana s W:O:A outfitom.

Hobby De Luxe Edition 440 SF 1Hobby-Wohnwagenwerk  je donirao Wackenu ovaj Hobby De Luxe Edition 440 SF karavan s prekul W:O:A outfitom, koji će biti dostupan i na eBayu od četvrtka, 11. studenoga do nedjelje, 20. studenoga 2016. Wacken Foundation će sav prihod od aukcije iskoristiti za potporu hard’n’heavy metal scene.

Ova turističkHobby De Luxe Edition 440 SF 1a kamp prikolica je izuzetno kompaktna i praktična, sportski dizajnirana i komforna. Upravo zato je savršena za turneje po festivalima i koncertima, gradovima i udaljenim kampovima.

Hobby De Luxe Edition 440 SF 2W:O:A outfit s prepoznatljivom lubanjom na crnoj pozadini čini ovaj karavan potpuno jednistvenim. Osim toga, s vanjske strane su dodane i portreti bendova koji su posljednjih godina nastupili na festivalu. Neke ugledne metalne njuške ostavile svoj trag i unutar karavana, točnije na vratima kupaonice. Tamo se nalaze autogrami Blind Guardiana, Heaven Shall Burna, Beyond the Blacka i Equilibriuma…

Zato bidaj danas od 18 sati, kupi ovaj kul karavan i istovremeno napravi dobro djelo!

 
 

 

You may also like