Home SceneInterviews Video intervju sa Mantasom i Abaddonon iz Venom Inc. (Exclusive interview)

Video intervju sa Mantasom i Abaddonon iz Venom Inc. (Exclusive interview)

by Vjeran

Biti u bendu i imati bend je pozitivno

Venom Inc. intervjupola

13.10. se u Tvornici Kulture održavao poseban događaj, pakleni metal koncert kojeg je predvodio Venom Inc. Uoči koncerta su naši reporteri ulovili Mantasa i Abbadona, te ukratko u njihovom tour busu porazgovarali o prošlosti Venoma, budućnosti Venom Inc.-a te ostalim slasnim temama.

“Mi već sada imamo materijala za tri albuma, tako da se svakako može očekivati i novi album” izjavio je Mantas.

Venom smo osnovali Abbadon i ja. Tek kasnije u bend dolazi Cronos. On me je kontaktirao radi imena 2005. kada sam imao tragediju u obitelji i kada mi nije bilo do ničega. Tada me pitao da li bi mu smetalo da uzme ime Venom na što sam mu ja u takvom stanju rekao da mi je svejedno” objasnio je Mantas kako je Cronos nazvao svoj bend Venom, iako je samo jedan član od legendarne stare postave.

Na pitanje što očekuju od hrvatske publike, Abbadon je rekao: “Imam dobrog prijatelja Denisa iz Hrvatske koji živi u Vel. Britaniji. Ima svoj bend Evil Blood i on mi je rekao da je hrvatska publika najluđa na svijetu.” Za sve one koji ne znaju, Evil Blood je bend iz Splita koji je nastao 1982. i bio je među prvima, ako ne i prvi, žestoki metal bend u tadašnjoj Jugi.

Mantas i Abbadon su potpuno nesebični ljudi koji su stvarali ovaj žanr i vrlo rado dijele svoja dugogodišnja iskustva i rado daju savjete mlađim glazbenicima i bendovima. Pogledajte intervju u nastavku.

 

You may also like