Home SceneInterviews Vice: Želimo da festival ima sve značajke pravog festivala (video)

Vice: Želimo da festival ima sve značajke pravog festivala (video)

by Vjeran

Želimo da Heavy Day Fest ima sve značajke pravog festivala

hdf

Već smo pisali o ekipi koja želi i trudi se napraviti festival koji bi bio zabilježen na festivalskoj karti Europe i već znamo za većinu njihovog rada, ali nama nikada nije problem ponavljati i pomagati onima koji žele na bilo koji način promovirati metal kulturu.

Udruga Kusus stvarno punom parom radi na svim segmentima oko festivala. Od promotivnih stvari, preko trailera, pa Warm-up-a. “Odabrani bandovi za ovogodišnji HDF su: Bad Blood, Angelseed, Decomposing Entity, Kryn, Last Man Standing, Despised” rekao nam je Vice odmah na početku razgovora.

Warm-up je organiziran u prostoru nikad dovršenog akvarija na Bačvicama i trajati će dva dana. Prvi dan će biti Dino Jelusic i Prevail, a drugi dan će biti Made in Iron i Inuendo. “Na samom Warm-up-u će se moći kupiti karte za Heavy Day Fest po promotivnoj cijeni od 40 kn, tako da pozivamo sve da ih kupe”, nadodao je Vice.

“Festival je cijeli već složen. Ostalo je sada samo oko nekih logističkih detalja organizacije samog prostora. Plan je da budu i popratni sadržaji, da ima merchandisinga, a pogotovo metal merchandising koji će se moči nabaviti. Želimo da to ipak ne bude festival koji nudi samo glazbenu izvedbu, nego cjelokupnu sliku festivala”, rekao je Vice. I za kraj je dodao “Nemamo namjeru odmah ići na veliko, već iz godine u godinu festival će rast i svima dokazati da mi mislimo full ozbiljno.”

http://heavydayfest.com/

https://www.facebook.com/events/1529385210657112/

Razgovarao: Vjeran Birimiša

0 comment
0

You may also like

%d bloggers like this: