Home News Venom – Live @ Bloodstock Open Air 2016 (cijeli nastup)

Venom – Live @ Bloodstock Open Air 2016 (cijeli nastup)

by Vedrana Dobrić

Pogledajte snimak nastupa grupe Venom sa ovogodišnjeg izdanja britanskog Bloodstock Open Air festivala.

Venom gitarist Rage (Stuart Dixon) je u prošlogodišnjem intervjuu za Metal-Rules.com sastav Venom Inc. nazvao njihovom blijedom imitacijom koja koristi logo i fotografije benda Venom za najave svojih nastupa.

U istom intervjuu, basist i vokal ConradCronosLant govorio je o glazbenoj evoluciji benda kroz protekla tri i pol desetljeća:

Venom je bend koji se mora razvijati. Ne želim godinama, godinama i godinama da sviram jedne te iste stvari. Želim razvijati bend…Rock and roll mora biti nešto što će vam trajno ostati u sjećanju, a ne kao glazba nekih death metal bendova koja je identična i koja se bazira samo na brzini. Shvatio sam da pjesme, kao što je npr. ´Welcome To Hell´ zauvijek ostaju u vama i u nama. Smatramo da kreiramo pjesme o kojima ljudi razmišljaju tjednima i mjesecima nakon što ih poslušaju. Ako te pjesma ne pokreće, ako je ne upamtiš, ako je ne želiš slušati u svom autu, onda je ona propala stvar. Jedan od razloga zbog kojeg volim ovaj bend je što stalno isprobavamo nove ideje i uspjeli smo da zadržimo black metal osnovu. I vjerujte mi da ćemo još dugo potrajati.”

Venom su svoj posljednji album “From The Very Depths” objavili u siječnju prošle godine za Spinefarm Records.

You may also like