Home News Venom Inc. izdaje album AVE u kolovozu

Venom Inc. izdaje album AVE u kolovozu

by Metal Jacket

VENOM INC., novi band originalnih Venom članova Jeffa Dunna i Anthony Braya zajedno sa bivšim vokalom Tony Dolanom, izdaje svoj debitantski album imena Ave 11.8. na Nuclear Blastu. Venom Inc. se je rodio tijekom live seta 2015. na Keep It True festu u Lauda-Konigshofen, Njemačkoj. Ponovno oformljivanje na stageu je bio nevjerojatan uspjeh među Venom fanovima i glazbenoj industriji općenito. Iako oformljen zabave radi, band je ubrzo počeo dobijati mnogobrojne pozive agenata te je jednodnevni live set nastao u ime Venom nasljedstva pretvorio se je u ozbiljne rasprave o oformljivanju.

Iako neočekivan, konačni rezultat je album koji će svi fanovi Venoma cijeniti. Dolan kaže: ”Pokušali smo složiti album tako da započinje mračno, pa se rasvjetljava i samo raste u nekakvog monstruma.”

Pišući Ave, Venom Inc. shvatio je da je njihov live performans bio ključ za stvaranje albuma koji će postati budućim klasikom. Bilo je jasno da bilo koja pjesma koju će Venom Inc. napisati morati imati intenzitet, iskrenost i agresiju njihovih live nastupa. Zato su preveli ono što rade na nastupima na album. U nijednom trenutku nisu se okrenuli Venom katalogu i rekli da moraju napisati novi Black metal. Fokus je na Venom Inc. i sve što ponovo oformljeni trio radi sada i ovdje.

Dolan nadodaje: ”Očekujte solidan, snažan i mračan metal kakav je bio i kakav će uvijek biti. Klasični old school ali sa agresijom i energijom kakvu prikazujemo na liveovima. Ponosni smo na album i na Nuclear Blast te na cijeli naš tim ali ponajviše na vas, fanove. Hvala vam!”

Novi singl Dein Fleisch koji će se naći na novom albumu možete poslušati u Pili Naopako u nedjelju 11.06. od 21:00.

Na njihovom zadnjem gostovanju u Zagrebu smo imali čast snimiti video intervju koji možete pogledati na dnu.

Subscribe on MJM YouTube ChannelSubscribe

You may also like