Home ReviewsConcerts Ultimatum najavljuje žešću budućnost

Ultimatum najavljuje žešću budućnost

by Vjeran
Imamo već dosta pjesama napisanih i osjeća se da idemo u smjeru heavy metala

2015-02-02 01.12

Ultimatum ima svoje fanove s kojima razmjenjuje hrpu pozitivne energije i to se osjeća na koncertu, bez obzira koliko vam se sviđao ili manje sviđao Ultimatum. Band ima jednu zadivljujuću kvalitetu i ozbiljno shvaćanje svog poziva, a to se vidi da oni sa istim žarom rade koncert za dvadeset ljudi, kao što bi i pred dvjesto ljudi.2015-02-02 01.13

Kroz sami koncert su napravili presjek svojih pjesama kroz dva albuma i to je od publike odlično prihvaćeno. Naravno da bi svakome tko iti malo drži do hard ‘n heavy scene (pogotovo u Splitu) bilo draže da je klub bio krcat do čepa, ali eto nije. Bilo bi i za scenu dobro kad bi se sami bandovi više podupirali, ali to je sad neka druga duga priča.

Da se mi vratimo na koncert. Naravno da je kasnio, ali nažalost to je normalno za grad Split. Od prve pjesme do zadnje pjesme band, a pogotovo pjevač je bio u svom poznatom zanosu. Publika ga je nosila svojim emocijama, a i on njih. Međutim, moje mišljenje je da bi Ultimatum trebao početi nuditi ljudima i nešto novo. Na temu toga Mate nam je rekao: “Imamo materijala za jedno dva, tri albuma. Na novim pjesmama se osjeća utjecaj gitariste Tiše koji još više naginje žeščem zvuku, tako da smo zakoračili u sferu heavy metala.”

Svakako, koncert je bio odličan i vjerujem, da je publika zadovoljna otišla kući. Dojmove pjevača Mate nakon koncerta možete poslušati na linku ispod.

 

0 comment
0

You may also like

%d bloggers like this: