Home News Trujillo zadovoljan novim pjesmama

Trujillo zadovoljan novim pjesmama

by Vjeran
Najdraže mi je što na probama stvaramo pjesme

metallica

U razgovoru za Rock Cellar Magazine Trujillo je pričao o stvaranju novog materijala za sljedeći album koji će biti nasljednik “Death Magnetic-a” koji je izašao 2008.

Trenutno snimamo sve što napravimo. Ima puno ideja, dosta kostura pjesama i to sad sve treba završavati.Ja sam osobno vrlo zadovoljan i drago mi je što možemo zajedno to stvarati na probama i sad ćemo vidjeti gdje će nas to odvesti.” rekao je  Robert Trujillo.

Robert se osvrnuo i na strast stvaranja glazbe i sviranja uživo. “Od kad sam u bandu shvatio sam da njih trojica veoma vole raditi glazbu i nastupati. Kada stave instrumente na sebe, oni tada ponovo postaju tinejdžeri.”

Na crni petak “Record Store Day” Metallica je izbacila limitirano izdanje 12″ vinil “Lords of Summer”. Ovaj 12″ vinil je dostupan samo na stranicama Metallica.com.

Poznato je da Turjillo stvara dokumentarac o pioniru sviranja na električnom basu Jaco Pastorius-uDokumentarac ga je do sada došao dosta novaca i pet godina njegovog sudjelovanja u radu, ali kako je Robert rekao: “Potrošio sam brdo novaca, ali ja osjećam da to moram napraviti i to je moja dužnost.”

Film “Jaco – A Documentary Film” govori o pioniru električnog basa. Film ima dosta intervjua sa obitelji i prijateljima kao što su: Flea, Joni Mitchell, Sting, Wayne Shorter, Herbie Hancock, Geddy Lee, Bootsy Collins i Carlos Santana

0 comment
0

You may also like

%d bloggers like this: