Home News Textures objavili video za “Shaping A Single Grain Of Sand”

Textures objavili video za “Shaping A Single Grain Of Sand”

by Vjeran

Textures objavili video za “Shaping A Single Grain Of Sand”

Textures

Nizozemski metalci Textures do sada su objavili četiri albuma od kojih je posljednji “Dualism” iz 2011. U budućnosti će objaviti dva nova konceptualna albuma, “Phenotype” i “Genotype“, koji po svom nazivu sugeriraju da će se na albumu naći sva svojstva i obilježja metala kao i ukupno nasljedstvo metal gena.

Od dva spomenuta albuma, prvi će u objavu “Phenotype“, koji će biti peti studijski album Texturesa. Datum objave je 5. veljače 2016., a materijal bi sa svojih 60 minuta trebao dati eklektičan pregled svega što moderni metal nudi. Zanimljivo, inovativno i progresivno je moto šestorke iz Texturesa. Na tu ideju naslonit će se i konceptualni album “Genotype” kojeg će objaviti 2017. Album je zapravo jedna skladba od 45 minuta na kojoj je materijal sa “Phenotype“- a prezentiran na sasvim drugi način, pa će tako “Genotype” biti slojevitiji, progresivniji i više atmosferičan.

Iz Texturesa su izjavili da za njih glazba nije fast food i da vole raditi albume smišljeno i polako, otvarajući nove slojeve radeći na njima.

Od 12. veljače će se nalaziti na europskoj turneji u okviru koje će održati 11. koncerata.

U nastavku pogledajte njihov najnoviji video za pjesmu “Shaping A Single Grain Of Sand”, te track-by-track “Phenotype” video klip.

 

 

0 comment
0

You may also like

%d bloggers like this: