Home News Testament radi na novom albumu i knjizi!

Testament radi na novom albumu i knjizi!

by Kastelan
izvor: službena Facebook stranica

Iako je prošlo samo pet mjeseci od kako su velikani thrash metala Testament izdali svoj najnoviji album Brotherhood of the Snake, ne planiraju uzeti predah. Naime, u inervjuu za japanski magazin Roppongi Rocks, frontman Chuck Billy, otkrio je kako već planiraju nove stvari.

“Odmah po završetku japanske turneje bacamo se na posao. Cijeli ožujak nam je prazan pa to vrijeme mislimo iskoristiti. U travnju ponovno krećemo na cestu i očekuje nas trideset sedam koncerata sa Sepulturom i Prongom. U lipnju nastavljamo sa pisanjem. U srpnju i dijelu kolovoza smo pak u Europi na nekoliko svirki, a pred kraj godine vraćamo se u Europu na veliku headliner turneju” – prokomentirao je Chuck Billy.

Osim novog materijala bend svojim vjernim obožavateljima priprema i ilustriranu knjigu povijesti benda. Osim priča u knjizi će biti objavljene i slike iz ranih dana ovog legendarnog benda.

Ta knjiga je u principu čitava priča benda, ispričana i ilustrirana na način na koji oni to vide. Uz nikad viđene slike iz 80-ih i dogodovštine zlatnog doba thrash metala ova knjiga je must-have za svakog obožavatelja Testamenta. Više informacija možete dobiti gledajući video ili na klikom na link.

0 comment
0

You may also like

%d bloggers like this: