Home News Testament pokazao novo ruho!

Testament pokazao novo ruho!

by Vjeran
izvor: web

Testament je objavio izgled covera novog albuma Brotherhood of the Snake kojeg je izradio Eliran Kantor. Album se trenutno nalazi u fazi miksanja koju odrađuje Andy Sneap. Album će svjetlo dana ugledati 28. listopada 2016. 

Bend će Brotherhood of the Snake tijekom jeseni promovirati na području Europe u sklopu osmotjedne turneje na kojoj će nastupati kao podrška Amon Amarthu.

Gitarist Eric Peterson je u razgovoru za Metal Forces o novom materijalu izjavio: “Radi se o drugačijem albumu i mogu vam reći da je čisti thrash metal. Ja mislim da se na albumu nalaze neke od najbržih stvari koje smo ikada snimili. Obično smo imali jednu ili dvije thrash pjesme, poneku pjesmu srednjeg tempa, a zatim nekoliko sporijih i težih numera. Ovoga puta, polovina materijala je čisti thrash metal što prije nije bio slučaj.

Testament 3 (Custom)Album je usporedio sa njihovim izdanjima Demonic i The Gathering, ali je dodao da se ipak radi o nešto mudrijem materijalu.

Njihovo jedanaesto studijsko izadnje donosi povratak basista Stevea DiGiorgija koji je svoje posljednje bas dionice kao član Testamenta odsvirao davne 2001. godine na albumu First Strike Still Deadly. S druge strane, Chuck se osvrnuo na tekstove novog albuma i otkrio da naslovna numera govori o tajnim društvima iz prošlosti i njihovom usponu koji je imao za cilj uspostavljanje šire kontrole nad ljudima. Tekstovi će se doticati religije, kao i veza između ljudi i izvanzemaljaca kojima je Chuck fasciniran.

Posljednje što je bend objavio jest dvostruko CD/DVD izdanje Dark Roots of Thrash iz 2013.

Testament

0 comment
0

You may also like

%d bloggers like this: