Home News Testament, Annihilator i Death Angel će nas zagrijati za zimu!

Testament, Annihilator i Death Angel će nas zagrijati za zimu!

by Vjeran
Testament

Testament je objavio europsku turneju pod nazivom Brotherhood of the Snake na kojoj će im se početkom zime pridružiti Annihilator i Death Angel. Na ovoj turneji bend će promovirati svoje prošlogodišnje studijsko izdanje Brotherhood of the Snake.

“Zadovoljstvo mi je najaviti turneju Brotherhood of the Snake na kojoj imamo ulogu headlinera. U Europu dolazimo u listopadu. Bit će to prava thrash ekstravaganca s Testamentom, Annihilatorom i Death Angelom. Ova invazija će biti razarajuća” – prokomentirao je Chuck Billy.

Osegueda je dodao: “Već je dosta prošlo od kada je Death Angel bio u Europi, a to nam nije drago s toga mogu reći da nam je posebno zadovoljstvo vratiti se. Ovaj put se vraćamo da bi promovirali naš zadnji album. Dođite da se uzajamno hranimo energijom. Zajedno ćemo stvoriti nezaboravnu večer od nezaboravne energije koju nam metal daje. See you on the road! See you in the pit!”

Nama najbliži koncerti održat će se u Ljubljani i Budimpešti, a kartu za taj spektakl moći ćete nabaviti od 13. lipnja 2017.

0 comment
0

You may also like

%d bloggers like this: