Home News Temple of Lies objavio novi video MoM

Temple of Lies objavio novi video MoM

by Natas Dog

Temple of LiesTemple of Lies voli očito raditi spotove. Odmah se dobiva dojam da su vrlo kvalitetna i talentirana ekipa čega su i sami svjesni. Red Fang i Clutch su se našli u zanimljivoj kombinaciji, a šilterice i bradurine su očito stil ovih nabrijanih amerikanaca. Pjesma MoM se nalazi na albumu From Sand. Album From Sand je producirao i miksao Ross Hillard i Temple Of Lies u ‘The Paddocks” studiu , mastering je napravljen u “Safe And Sound’”.

Ima tu i Monster Magneta i koječega, pogotovo u njihovoj novoj pjesmi MoM za koju su napravili jedan spot. Mada mi se omjer žena i muškaraca ne sviđa u spotu, žena to nadoknađuje svojom dominantnom seksualnošću dok ovi kao svježe izrezani trupci stoje i tek toliko gestikulacijama pokazuju da im se glazba sviđa.

Spot ima jednu dublju dimenziju koja mi se jako sviđa pogotovo kada se pogledaju riječi. Na prvu imate osjećaj da se sve moderne Feminističke udruge spremaju na vojni pohod, a na drugu vidite jednu ružnu realnost koja je oko nas.

Pogledajte spot i promotrite riječi, pa donesite svoj zaključak:

Riječi:
https://www.musixmatch.com/lyrics/Temple-of-Lies/Mom

Temple of Lies je američki bend nastao 2010., a svoj album “Monumental” izdali su 2013. Nakon raznih promjena, svoj ozbiljniji zvuk predstavili su sa albumom “From Sand” koji uključuje i nekoliko ponovno snimljenih pjesama s debitantskog “Monumental”-a.

You may also like

%d bloggers like this: