Home News Tearless stao pod kapu WormHoleDeath Recordsa

Tearless stao pod kapu WormHoleDeath Recordsa

by Vjeran

Tearless stao pod kapu WormHoleDeath Recordsa

Tearless

Dark/black metal bend Tearless, sastavljen od glazbenika iz Ivanca i Lepoglave, potpisao je ugovor s talijanskom kućom WormHoleDeath Records koja će mu objaviti debitantski album “Step Into Darkness“.

“Oduševljeni smo, a WormHoleDeath Records nam je omogućio da steknemo novo iskustvo, nešto što već dugo želimopodjeliti našu viziju glazbe s cijelim svijetom. Zahvaljujemo na svim savjetima, vođenju i pomoći tijekom stvaranja albuma i nadamo se da će ovo izvanredno iskustvo biti samo početak naše priče te da ćemo rasti i postajati zreliji uz veliku pomoć WormHoleDeatha” službena je izjava benda povodom potpisivanja ugovora i skorog izlaska albuma.

“Apsolutno je točno da najveće nagrade dolaze nakon ozbiljnih teškoća. To je ono što možemo reći za ovaj album, s obzirom da smo se toliko borili kako bi ova snimka bila objavljena. Bio je to pravi rat, u kojem smo se nosili s promjenama u postavi benda, ponovnim snimanjima, remiksanjem i još puno toga. Ostali smo bliski bendu i podupirali ga svim mogućim resursima. Svi smo umorni, ali album je spreman za objavljivanje i sad samo želimo da ide naprijed i predstavi Tearless i njihovu glazbu cijelom svijetu. Zahvaljujemo Jonathanu Mazzeu i Aghartiju na potpori. Zakon ste. Ok, idemo sada, dame i gospodo, jako smo zadovoljni što vam predstavljamo Tearless. Ostavljamo ih vama jer njihova glazba doista zaslužuje da se čuje, širi i podržava” poruka je iz izdavačke kuće WormHoleDeath Records, s kojom ugovor ima još jedan hrvatski sastav, Agharti, koji je 2013. objavio album “Change”.

Popis pjesama:

  1. Deathwish
  2. Room Of Broken Mirrors
  3. Fallen We Are
  4. Step Into Darkness
  5. Dreams Of You
  6. Inside Your Raveneyes
  7. Masquerade
  8. As She Leaves Me Alone
  9. World Of Shadows
  10. Heart Of December

Datum izlaska bit će objavljen uskoro, a ugovor obuhvaća distribuciju diljem svijeta.

Tearless je osnovan 2003. u postavi Zlatko Kušter (gitara, vokal), Marko Bregović (R.I.P.) (bubnjevi) i Zoran Ernoić (gitara) kao cover bend, nešto kasnije pridružili su im se klavijaturist Matija Brežni, basist Josip CujzekFure i pjevačica Kristina Mojzeš, nakon čega su počeli pisati autorske pjesme.

Prije kompletiranja pjesama za novi album, bend je snimio četiri demo EP-a, “Reverie” (2005.), “World of Shadows”(2007.), “The Path of Sorrow” (2009.) i “Deathwish”(2012), a u dvanaest godina postojanja kroz bend je prodefiliralo dvadesetak članova.

Jedini originalni član cijelo vrijeme bio je osnivač Zlatko Kušter, a uz njega u bendu su trenutno pjevačica Ivana Novak, basist Filip Babić, gitarist Siniša Godinić, bubnjar Miran Špičko, te klavijaturist Rudolf Lovrenčić.

0 comment
0

You may also like

%d bloggers like this: