Home News Tank objavio novi lyric video

Tank objavio novi lyric video

by Vjeran

Tank objavio novi lyric video

tankband2014theart_638

Tank kojeg vode gitaristi Mick Tucker i Cliff Evans objavio je lyric video za novu pjesmu “Make A Little Time”. Pjesma će se naći na novom albumu “Valley Of Tears” koji će biti objavljen 25. rujna preko izdavačke kuće Metal Mind.

Od 2007. basist Algy Ward i gitaristi Mick Tucker/Cliff Evans razišli su se kao bend, no nastavili su raditi glazbu pod imenom Tank. Evansu i Tuckeru za novi album pridružili su se frontmen Dragonforcea ZP Theart, koji je na turneji s njima već dvije godine te Bobby Schottkowski, bivši bubnjar Sodoma i basist Blind Guardiana Barend Courbois.

Cliff Evans je izjavio da je Bobby snimao bubnjeve u Njemačkoj sa producentom Waldemarom Sorychtaom (Lacuna Coil, Tiamat, Sodom), Barend je bas dionice snimio u Nizozemskoj par dana prije odlaska na turneju sa Blind Guardianom. Gitare je u Londonu snimio Phil Kinman, a album je masterirao Ade Emsley, koji je zaslužan za remastering svih Maidenovih albuma u 24-bitnom formatu za iTunes. Naziv albuma potječe od poznate bitke tenkova u Jomkipurskom ratu 1973.

“Valley Of Tears”:

01. War Dance
02. Valley
03. Of Tears
04. Eye Of A Hurricane
05. Hold On
06. Make A Little Time
07. Heading For
08. Eternity
09. Living A Fantasy
10. World On Fire
11. Hold Your Fire

tankvalleybigger

0 comment
0

You may also like

%d bloggers like this: