Home News Stoner metalci Funeral Mantra izdali su novi video!

Stoner metalci Funeral Mantra izdali su novi video!

by Vjeran

Funeral Mantra bandPjesma Parsec se nalazi na albumu Afterglow koji je objavljen za Sliptrick Records.

Popis pjesama:

  1. Soulstice
  2. Dimension Onward
  3. Gravestone Reveries
  4. Brainlost
  5. In These Eyes
  6. Funeral Mantras
  7. Parsec
  8. Counterfeit Soul
  9. Drifting
  10. Afterglow

Funeral Mantra

Funeral Mantra začeta je u listopadu 2010. Kao cover band svirali su pjesme Black Sabbatha, Spiritual Beggarsa i Kyussa. 2012. Krenuli su sa nastupima pred publikom kao Spiritual Beggars tribute po svim mjestima u široj okolici Rima.

U proljeće iste godine pridružuje im se Adriano ZioNano, koji je kao iskusni bubnjar profilirao zvuk benda i učinio ga mnogo žešćim. Na jesen mijenjaju gitaristu te novim članom postaje Randy Rhoads, veliki obožavatelj Zakk Wyldea. Kada su se članovi posložili, zajahali su na ramenima divova poput BLSa Orange Goblina, The Sworda, Sabbatha, Kyussa i sličnih. Do novih promjena došlo je u veljači 2013, kada Daniele izlazi iz benda i za mikrofon dolazi Simone the Dude. Tokom godine skladaju, snimaju i izvode svoj originalni materijal. Zadnju izmjenu imali su kada je Marco Karonte sjeo za bubnjeve i od tada su u nepromijenjenom stanju.

Svoj zvuk opisuju kao monolitni Heavy – Stoner mješanac, sa srži staroga kova. Teme su introspektivne naravi te se bave, osim scenarija pod utjecajem supstanci, egzistencijalnim pitanjima poput smrti, zagrobnoga života i sličnog.

U prilogu možete sami doživjeti kako zvuče:

0 comment
0

You may also like

%d bloggers like this: