Home News Spinefarm Records objavio datum izlaska novog albuma benda Dynazty

Spinefarm Records objavio datum izlaska novog albuma benda Dynazty

by Luka Matošić

Spinefarm Records objavio datum izlaska novog albuma benda Dynazty

Dynazty

Dynazty napokon objavljuje svoj dugo isčekivani peti studijski album Titanic Mass, a datum izlaska je 14. travnja putem Spinefarm Recordsa.

Nakon što je 2008. godine formirao sadašnju postavu, Dynazty se striktno držao švedskog hard rock recepta u svojoj glazbi vodeći se primjerima bendova kao što su Europe i Treat što je ujedno proizvelo prvi veliki hit benda Land Of Broken Hearts (sa trećeg studijskog albuma Sultans Of Sin koji je izašao 2012. godine).

No bend je tek prelaskom na label Spinefarm Records ostvario svoj puni potencijal sa albumom Renatus (2013) na kojem su postigli moderniji zvuk i bolju strukturu pjesama .

Novi album Titanic Mass također donosi neke nove elemente u njihovoj glazbi kao što je flert sa power metalom i simfonični aranžmani. Album je producirao švedski metal master Peter  Tägtgren (Sabaton, Pain, Dimmu Borgir itd.) što je također dodatno doprinijelo kvaliteti novog materijala.

Prije izlaska samog albuma, koji će izaći u digitalnom formatu kao i na CD-u, bend će 12. veljače objaviti gratis pjesmu Roar Of The Underdog putem iTunesa, a istog datuma će početi i pre-order albuma. Prvi singl sa albuma naziva The Human Paradox dobiti će i svoj video koji će svijetlo dana ugledati 18. ožujka, a režiser videa je Tage Rönnqvist (Swallow The Sun, Santa Cruz itd.)

Titanic Mass popis pjesama:

 1. The Human Paradox
 2. Untamer Of Your Soul
 3. Roar Of The Underdog
 4. Titanic Mass
 5. Keys To Paradise
 6. I Want To Live Forever
 7. The Beast Inside
 8. Break Into The Wild
 9. Crack In The Shell
 10. Free Man’s Anthem
 11. The Smoking Gun

Dynazty cover

Više informacija o bendu potražite na njihovoj službenoj i facebook stranici.

You may also like