Home News Snimka posljednjeg nastupa Rexa Browna, Vinnie Paula i Dimebaga Darrela

Snimka posljednjeg nastupa Rexa Browna, Vinnie Paula i Dimebaga Darrela

by Vjeran
Ovo je moja osobna, nikad prije viđena rijetka snimka Dimebagovog benda Gasoline

vandruten_02-400x250

Većini je već otprije poznato da su Dimebag Darrell i Vinnie Paul članovi Pantere i Damageplana, no koliko se ljudi sjeća benda Gasoline?

Nije čudno ako se ne sjećate, rijetko tko zna za projekt koji su braća Abbott započeli iz zabave. Na Staru godinu 2001. godine bend se okupio kako bi se malo ispuhali na pozornici za kraj godine. Navodno je to bio posljednji nasup Rexa, Vinnie Paula i Dimebag-a.

Obožavatelj pod imenom Mr. Chris snimio je ovaj koncert na kojem je bend ugostio mnoge glazbenike, no naravno, bez Philipa Anselma. Na snimci vidimo kako se bend zabavlja svirajući pjesme kao što su Gasoline i Going With the Gut.

Mr. Chris je napisao sljedeće u opisu videa: “Ovo je moja osobna, nikad prije viđena rijetka snimka Dimebagovog benda Gasoline. Ovaj bend nikada nije objavio album i nastao je kao bend za zabavu. Svirali su pjesme koje su trebale biti zabavne i smješne svim ljudima koji su se došli kvalitetno provesti. Nipošto ih nije trebalo shvatiti ozbiljno. novo i neobjavljeno nigdje drugdje…“Gasoline” i “Going With the Gut”; posljednji put da su Rex, Vinnie i Dime zasvirali uživo. Posljednja pjesma koju su zasvirali je “Moby Dick” od Led Zeppelina…”

Gasoline je tu večer svirao zajedno sa Sevendustom, Union Undergroundom i Drowning Poolom.

You may also like