Home News Mi smo tu da im damo šansu, a vi sami odlučite (22)

Mi smo tu da im damo šansu, a vi sami odlučite (22)

by Vjeran
Where To Start

fiveNa ovaj način nam je želja upoznati vas sa nekim bendovima za koje smatramo da u ovom naletu informacija jednostavno ne mogu doći do izražaja. Naravno nisu ovo jedini bendovi kojima se to događa, ali ako i jednom privučemo vašu pažnju, mi smo zadovoljni. Eto pa izdvojite dio svog vremena i bacite uho na njihove pjesme, možda će vam se svidjeti.

1. Space Elevator – “Don’t Believe A Word”

Obrada pjesme  “Don’t Believe A Word” benda Thin Lizzy u izvođenju britanskog rock sastava Space Elevator.Space Elevator će 13. svibnja za SE Productions/Cargo Records objaviti novi materijal nazvan po samom bendu.

2. Game Over – “Neon Maniacs”

Video za pjesmu “Neon Maniacs” thrash metal sastava Game Over koji će 1.travnja za Scarlet Records objaviti treći studijski materijal pod nazivom “Crimes Against Reality“. Materijal sadrži deset pjesama koje su prožete oštrim rifovima i moćnim ritmovima, te obogaćene korištenjem sintisajzera i orgulja. Tekstovi govore o društveno-političkim temama, znanstvenoj fantastici i mitologiji. Snimio ga je Simone Mularoni u Domination studiju u San Marinu. Tokom narednog mjeseca kreću na turneju po Sjevernoj Americi sa thrash metal sastavom Condition Critical.

https://www.youtube.com/watch?v=OgW1_FmugBg

3. Hardholz – album “Herzinfarkt

Njemački sastav i album “Herzinfarkt” koji je 19. veljače objavljen za Massacre Records, Materijal sa 11. pjesama producirao i miksao je Thomas Thiele u Cold Ground studiju, a masterizirao Markus Stock.

4. Embalmer – “I Am The Embalmer”, “Emanations From The Crypt” i “The Coroners Report

Američki death metal sastav koji će 1.travnja objaviti drugi studijski materijal “Emanations From The Crypt“. Za sada imaju objavljen “There Was Blood Everywhere” EP iz 1995, te album “Faces Of Death” iz 2006. Sviraju death metal iz devedesetih godina, a bubnjar koristi bubnjeve koje je kupio 1998 i na kojima je odsvirao oba njihova dosadašnja izdanja. Planiraju da u budućnosti objave reizdanja njihovih demo snimaka, “Into the Oven” (1991) i “Taxidermist” (1992) na LP-u. Do 1989. godine bend se zvao Corpsegrinder.

Embalmer su:
Paul Gorefiend – vokali
Roy Stewart – bubnjevi
Steve Pedley – gitara
Don Wolff – gitara
Joe Wunderle – bas

5. Manimal – “The Dark” (official live video), “Screaming Out” i “March Of Madness

Švedski heavy/power metal sastav koji je u studenom prošle godine objavio drugi album “Trapped In The Shadows” sa deset pjesama.

 

0 comment
0

You may also like

%d bloggers like this: