Home News Mi smo tu da im damo šansu, a vi sami odlučite (21)

Mi smo tu da im damo šansu, a vi sami odlučite (21)

by Vjeran
Where To Start

fiveNa ovaj način nam je želja upoznati vas sa nekim bendovima za koje smatramo da u ovom naletu informacija jednostavno ne mogu doći do izražaja. Naravno nisu ovo jedini bendovi kojima se to događa, ali ako i jednom privučemo vašu pažnju, mi smo zadovoljni. Eto pa izdvojite dio svog vremena i bacite uho na njihove pjesme, možda će vam se svidjeti.

1. Darkness Divided – “The End Of It All” i “Misery

Nakon što su dvije godine proveli na turnejama, teksaški sastav Darkness Divided je za 22.travanj najavio izlazak drugog studijskog albuma koji nosi naziv po samom bendu. Album sa 11. pjesama je podijeljen u tri dijela koji govore o nevinosti, suprotnostima i reafirmaciji. U nastavku poslušajte numere “The End Of It All” i “Misery“.

2. Pathways – “Miserae”

Bend koji dolazi sa Floride i koji je nedavno potpisao ugovor sa izdavačkom kućom Tragic Hero Records. Nedavno su predstavili singl “Miserae” kojim za 15.travanj najavljuju izlazak konceptualnog EP-a “Dies Irae” koji govori o četiri jahača apokalipse.

 3. Circus Maximus – “Remember” i “Havoc

Progressive metal sastav koji će 18. ožujka objaviti četvrti studijski materijal “Havoc“. Na albumu će se nalaziti devet pjesama +  bonus pjesma “Loath” koja će biti uvrštena na deluxe izdanje. Circus Maximus su:

Michael Eriksen – vokal
Mats Haugen – gitare, pozadinski vokal i programiranje
Truls Haugen – bubnjevi, pozadinski vokal i perkusije
Lasse Finbråten – klavijature, semplovi, programiranje
Glen Møllen – bas

 4. The Foreshadowing – “Two Horizons”

Talijanski sastav koji će 22. travnja za Cyclone Empire objaviti četvrti full-lengrh materijal pod nazivom “Seven Heads Ten Horns“. Snimljen je na području Rima, a miksao ga je Wieslawski Bros u poljskom Hertz studiju. Donosi nam mračno putovanje iz prošlosti ka budućnosti. The Foreshadowing su:

Marco I. Benevento – vokali
Alessandro Pace – gitara
Andrea Chiodetti – gitara
Francesco Sosto – klavijature i pozadinski vokal
Francesco Giulianelli – bas
Giuseppe Orlando – bubnjevi

5. Painted Wives – “Hollow Bones”

Kalifornijski sastav koji je nedavno za Century Media Records objavio reizdanje svog samofinansirajućeg debija pod nazivom “Obsessed With The End“. Ovaj sastav je tijekom 2012. osvojio Orange County Music nagradu kao najbolji live bend.

You may also like

%d bloggers like this: