Home News Skeletal Remains objavili termin izlaska trećeg studijskog albuma!

Skeletal Remains objavili termin izlaska trećeg studijskog albuma!

by Mislav Mihaljević

Kalifornijski death metalci Skeletal Remains upravo su najavili svoj treći album! Nazvan Devouring Mortality, u prodaji će biti dostupan od 13. travnja ove godine zahvaljujući izdavaču Dark Descent Records koji će se za to pobrinuti u Sjevernoj Americi, a Century Media Records za ostatak zemaljske kugle. Sam album vuče inspiraciju iz zvuka devedesetih, ponajviše od legendarnih bendova kao što su AsphyxPestilenceGorguts, Morbid AngelDemolition Hammer.

Snimljen je u Trench Studios u Kaliforniji, a miksao ga je Dan Swanö Unisound Studiju koji je poznat po radu s imenima poput AsphyxDissection i Bloodbath.


Vokal i gitarist Chris Monroy priopćava: “Nevjerojatno smo sretni i nestrpljivi oko novog izdanja Devouring Mortality. Imati riliku raditi s likom kao što je Dan Seagrave na naslovnici albuma je ostvarenje naših snova. A tek Dan Swanö, čovječe, učinio je da naš album zvuči jebeno heavy! Čast je bila raditi s tom dvojicom legendi! Ne možemo dočekati da cjelokupan rad podjelimo sa svim fanovima death metala!

0 comment
0

You may also like

%d bloggers like this: