Home News Six Feet Under objavili novi single “The separation of Flesh from Bone”

Six Feet Under objavili novi single “The separation of Flesh from Bone”

by Kastelan

24. veljače SIX FEET UNDER vračaju se sa novim studijskim albumom pod nazivom “Torment“. Obećavaju da će ovaj album biti žešći od svih prijašnjih, ali da će zadržati klasični zvuk na kojeg su fanovi naučeni. Ovim albumom pokazat će što znaju, i zašto su se održali kroz sve ove godine.

Prvi single sa albuma Torment bio je Exploratory Homicide, a za pjesmu Sacrificial Kill objavljeni su bas i video tutoriali. Video za novi single možete pogledati na dnu objave.

Torment je tvorevina pjevača Chris Barnesa i basista/gitarista Jeffa Hughella. Večina glazbe snimana je sa ubnjarem Marcom Pitruzellom. Dok Barnes odiše iskustvom, stečenim kroz desetljeća na death metal sceni, njegovi mlađi suradnici pobrinuli su se da glazbeni dio bude na najvišem standardu industrije. Barnes je ovu suradnju prokomentirao: “Imao sam sreće snimiti mnogo dobrih albuma u svojoj karijeri. To pripisujem većinom tome što sam imao odlične suradnike. Naš novi album Torment, po meni je jedan od tih albuma. Na eksplozivne riffove Jeffa Hughella mogao sam napisati bolesne tekstove bez ikakvog problema. Ne želim reći da je ovo moj najbolji album, jer svatko ima svoje favorite, ali sam veoma uživao u snimanju.”

You may also like