Home News Sean Reinert morao odustati od turneje s Death To All!

Sean Reinert morao odustati od turneje s Death To All!

by Vjeran
Sean Reinert

Bubnjar Sean Reinert je zbog zdravlja morao odustati od sjevernoameričke turneje Swamp Leper Stomp ’14 s bendom Death To All. No, u pomoć im je stigao slavni Gene Hoglan, bubnjar Testamenta, Dark Angela i Dethkloka.

Stoga se bend trenutno sastoji od basista Stevea DiGiorgia, bubnjara Genea Holgana, gitarista Bobby Koelble te Maxa Phelpsa koji se i na ovoj turneji uhvatio mikrofona i druge gitare.

Reinert je izjavio kako je nakon koncerta u San Franciscu morao odustati od daljnjih pohoda i nadodao: “Puno sam vježbao baš za ovu turneju i baš sam bio uzbuđen radi koncerata, ali izgleda da mi nije bilo suđeno.”

Zadnjih šest mjeseci pati od bola u donjem dijelu leđa, ekstremnog zamora mišića i ograničenog stiska ruke.

“Nije tajna da sam u zadnje dvije godine, kad sam imao dvije velike operacije, nabacio i dosta kilograma koji su isto rezultirali mom stanju” – rekao je Reinert.

Još je dodao: “Nakon tri koncerta sam vidio da stvari ne ide na bolje i da je bolje palice prepistiti Geneu. Sreća je što on nije bio okupiran drugim obvezama i mogao je uskočiti. On je najbolja zamjena. Ispričavam se svim obožavateljima koju su me htjeli vidjeti na ovoj turneji, ali jednostavno nisam mogao. Nadam se da ću im to nadoknaditi u budućnosti.”

Chuck je umro 13. prosinca 2001. godine nakon bitke s tumorom na mozgu. :'(

You may also like