Home News Sanctuary je doveo novog gitaristu

Sanctuary je doveo novog gitaristu

by Vjeran

Sanctuary je doveo novog gitaristu Nick Cordle

Nick Cordle

Metal legende Sanctuary koji su se ponovo okupili i izdali album The Year The Sun Died razišli su se sa starim gitaristom Brad Hull-om i na njegovo mjesto doveli Nick Cordle-a koji je prije svirao u Arch Enemy i Arsis.

Nick je odličan glazbenik i vjerujem da će donijeti svježu energiju. Nick Cordle-a sa Sanctuary-om ćete moći vidjeti ovaj ožujak na Killfest turneji koju imamo po Europi.” rekao je Lenny Rutledge. U sklopu Killfest turneje su 11. ožujka u Zagrebu skupa sa Overkill-om.

Cordle je nadodao: “Veliko mi je zadovoljstvo pridružiti se bandu na europskoj turneji. Sanctuary mi je oduvijek bio odličan band i njihov novi album mi je osvježenje na sceni.

2010. godine osnivači Sanctuary-a, Warrel Dane, Jim Sheppard, Lenny Rutledge i Dave Budbill, su se skupili da bi napravili nekoliko zajedničkih svirki, ali sve to im se ponovo previše svidjelo i odaziv fanova je bio odličan, tako da su odlučili nastaviti i tako su nakon 20 godina stanke snimili povratnički album The Year The Sun Died.

Sanctuary je prije izdao dva odlična albuma Refuge Denied i Into The Mirror Black između 1985. i 1992. kada se band raspao, a Dane i Sheppard su osnovali Nevermore.

Članovi banda su:

Warrel Dane – vokal
Lenny Rutledge – gitarar
Nick Cordle – gitara
Jim Sheppard – bas
Dave Budbill – bubanj

0 comment
0

You may also like

%d bloggers like this: