Home News Sanctrum objavio video spot za pjesmu The Sickness Within

Sanctrum objavio video spot za pjesmu The Sickness Within

by Vjeran

Sanctrum objavio video spot za pjesmu The Sickness Within

Sanctrum

Sanctrum je objavio video spot za pjesmu The Sickness Within koja se nalazi na albumu Rot koji je izašao 15.06. za Wormholedeath Records. Snimali su u Maskinrummet studiju sa producentom Lawrence Mackrory (F.K.Ü. Darkane).

Povodom turneje na kojoj će promovirati zadnji album koji je izašao 15.06. za Wormholedeath RecordsSanctrum će posjetiti naše krajeve, a 14.07. će svirati u već dobro poznatom Bomber Baru u Zaprešiću.

Sanctrum je 2008. izdao svoj prvi album “In Harm’s Way” za Metalcast Records u Europi, U.S.A. i Kanadi. Producirao ga je Carl Vikman koji je i dobitnik Grammya. Promociju tog albuma je radio na turneji po Skandinaviji sa metalcore bendom Centurion iz Velike Britanije, te u jesen iste godine na još jednoj turneji sa Icons of Horror. 2009. bend se raziolazi sa izdavačkom kućom i ostvaruju svoje prvo samostalno izdanje. 2011. bend je pozvan da sudjeluje u turniru “Metallsvenskan” na “TV4 sport”. Kasnije te godine originalni gitarist Volkan odlazi iz benda, a Alex Tollin dolazi na njegovo mjesto.

2012. u  svibnju snimaju EP “Autumn” kojeg je producirao Teddy Möller u BlueFlame studiju. Naslovna pjesma se našla na kompilaciji “Sicksound – A New Era” (Sickhouse Sound Production HB). u 2013. nastavljaju stvarati materijal za drugi album i iste godine su pobijedili na 25th Villa de Bilbao music contest u Španjolskoj.

0 comment
0

You may also like

%d bloggers like this: