Home ReviewsConcerts Šalata je sinoć bila najglasnije mjesto u cijelom Zagrebu

Šalata je sinoć bila najglasnije mjesto u cijelom Zagrebu

by Vjeran

Šalata je sinoć bila najglasnije mjesto u cijelom Zagrebu

Slash

Šalata je sinoć bila najglasnije mjesto u cijelom Zagrebu, a za to su bili odgovorni bendovi Luxus Lord, Hard Time i Slash feat. Myles Kennedy & The Conspirators. Koncert počinje sa zagrebačkim alternative rock bendom, Luxus Lord koji iza sebe imaju jedan demo i album prvijenac “Jutro nije bajka”. Prva pjesma na repertoaru je bila pjesma “Zašto je Teško”, što je bila lijepo prihvaćena od strane publika i dobro su održali ugođaj koncerta sa sa stvarima kao što su Inkartani, Hram Otrova i Jutro Nije Bajka.

Sljedeći bend na redu je bio Hard Time, heavy rock sastav iz Zagreba koji iza sebe imaju diskografiju koja se sastoji od tri albuma i jedan live album. Počevši opako sa pjesmom Rock’n’Roll, ova zagrebačka grupa je pripremila sve prisutne na nadolazeći nastup sa svojim živim nastupom i odličnim repertoarom koji se sastojao od stvari kao što su Nema Povratka, Hoću Sad i Hoću Sve, Šta je Koga Briga, Everybody Wants to be Alone, završavajući vatreno sa Kiss My Ass and Go to Hell.

Nakon nastupa već spomenutog Hard Timea, na stage dolazi legendarni gitarist iz bendova kao što su Guns N’ Roses i Velvet Revolver, Saul Hudson poznatiji kao Slash sa Myles Kennedy & The Conspirators. U sklopu World on Fire tour su se odlučili na Zagreb i nastup polako počinje sa pjesmom You’re a Lie i Nightrain od benda Guns N’ Roses. Atmosfera koncerta je bila užarena, dok su slušaoci uživali, pjevali sa vokalom stvari kao što su Avalon, Back from Cali, Standing in the Sun, Wicked Stone, Starlight, Anastasia. Uza sve to su prisutni imali šansu poslušati dobro poznate klasike od Gunsa kao što su Mr. Brownstone, You Could be Mine, Welcome to the Jungle i Sweet Child O’ Mine, i to sve sa originalnim gitaristom. Najveću pohvalu dobiva Rocket Queen tijekom koje je Slash produljio solažu pjesme, ostavljajući sve bez riječi. Sam nastup je bio pun energije i dali su sve od sebe da svim prisutnima prirede pravi show. Nakon pjesme Slither od Velvet Revolvera se mislilo da ova grupa planira dalje ići, međutim dečki su se vratili i za bis odsvirali dobro poznatu Paradise City na opće oduševljenje cijele publike. Sve u svemu, odlične predgrupe i odličan nastup Myles Kennedy & The Conspirators predvođeni jednim jedinim Slashom.

Izviještava: Ivan Maršić

0 comment
0

You may also like

%d bloggers like this: