Home News Rock in Vienna ne posustaje: potvrđeno još pet bendova!

Rock in Vienna ne posustaje: potvrđeno još pet bendova!

by Vjeran

Rock in Vienna line upJuliette and the Licks, Anti-Flag, Zakk Wylde, The Vintage Caravan, uz bečke Kontrust dijelit će pozornicu sa velikanima poput Rammsteina, Iggy Popa te Iron Maidena na festivalu koji traje od 3. do 5. lipnja. 

Juliette and the Licks su se vratili. Nakon izbivanja dugog 6 godina ponovno su na pozornicama, pa tako i pozornicama bečkog otočića na Dunavu. Uz najavljene stare i nove hitove obećali su eksplozivnu kemiju publike i benda. 

Od kako ga je sa 19 godina Ozzy otkrio mu karijera ide samo prema visinama. Zavidni solo na gitari te gruni i prepoznatljivi vokal čine neponovljivu kombinaciju. 

Anti-Flag bukom i pogom zadnjih se 20 godina bore protiv kapitalizma, fašizma te ratova. Ako vas to ne dotakne, teško će išta drugo. 

The Vintage Caravan sa Islanda sviraju psihodelični blues-rock. Njihov prošlogodišnji album “Arrival” pomiće granice te uzdrmava slušatelje kako na ploči tako i uživo. Pogotovo na ovom festivalu. 

Kontrust sa svojim četvrtim albumom Explositive u prtljažniku dolaze na RiV. Brz ritam, raznovrsni riffovi te močne gitare pokrenut će ne samo prve redove. 

Rock In Vienna karte dostupne su po cijeni od 179.90€ za sva tri dana, 149.90 za dva te 69.90 ili 89.90 za jedan dan. Osim karata dostupne su diamond i silver VIP propusnice. Sve informacije dostupne su putem facebooka te na http://www.rockinvienna.at/

0 comment
0

You may also like

%d bloggers like this: