Home News Ritchie Blackmore priželjkuje reunion s Deep Purpleom

Ritchie Blackmore priželjkuje reunion s Deep Purpleom

by Mislav Mihaljević

Ritchie Blackmore nije bio prisutan kada su Deep Purple primili u Rock and Roll Hall of Fame, ali je nedavno iskazao interes u još jedan konačni reunion koncert s bendom, ali se to baš i ne čini kao lako ostvariva ideja, ako uzmemo stajalište druge strane.

Bilo bi zabavno kada bi se moji bivši suradnici Deep Purple i ja okupili još jednom i za stara vremena potresli binu zajedno, ali mislim da ostatak ekipe nema preveliki interes za to, a i sumnjam da bi im management to dopustio.” – navodi Blackmore u nedavnom intervjuu.

S druge strane svoje mišljenje o tome dao je i Ian Paice, bubnjar Deep Purplea, istaknuvši kako ponovno okupljanje s Blackmoreom bi bilo u jednu ruku jako lijepo, a u drugu nimalo smisleno. “Volim Ritchija kao brata, ali mislim da bi se dani provedeni s njim pretvorili u ono što ne bismo ni mi, a ni on željeli.” – uvjeren je Paice.

Prošle godine, Blackmore nije prisustvovao ceremoniji ulaska Deep Purplea u Rock and Roll Hall of Fame, no usprkos njegovoj odsutnosti, članovi njegovog bivšeg benda su na njegov račun nizali samo pohvale, a Lars Ulrich, bubnjar Metallice, prilikom govora i samog čina, predstavio je Blackmorea kao tvorca jednog od najpamtljiviijih riffova u povijesti, referirajući se na Smoke On The Water.

Kada sve to skupa sažmemo, možemo zaključiti kako ćemo na spomenuti reunion ipak morati malo pričekati.

0 comment
0

You may also like

%d bloggers like this: