Home News Ritchie Blackmore najavio još jedan nastup u Njemačkoj

Ritchie Blackmore najavio još jedan nastup u Njemačkoj

by Vjeran

Ritchie Blackmore najavio još jedan nastup u Njemačkoj

Ritchie BlackmoreBlackmore je nedavno potvrdio nastup na festivalu Monsters Of Rock u Loreleyu u Njemačkoj 17. lipnja, a sada je najavio i svirku u Stuttgartu 18. istog mjeseca, potvrdili su organizatori.

Koncerti će održati pod nazivom Ritchie Blackmore’s Rainbow And Guests. Iz Shooter Promotions su sa ponosom istaknuli kako će se dva od samo nekoliko nastupa održati u Njemačkoj. Blackmore i dalje nastavlja otkrivati detalje, no o sastavu nije otkrio ništa novo,jer je još u pregovorima,no priopćio je da u bendu neće biti nitko od poznatih glazbenika sa kojima je svirao u Rainbowu i Deep Purpleu. Ranije je odbacio šuškanja o mogućim svirkama sa pjevačem i nekadašnjim kolegom Joeom Lynn Turnerom. Blackmore je ponovio da sve radi za fanove, iz nostalgije. Za pjevača koji bi mu se trebao pridružiti, a čije ime nije otkrio,kaže da je poveznica između Ronnia Jamesa Dia i Freddia Mercurya, a prognozira mu i svijetlu budućnost nakon što publika čuje njegov glas.

Ritchie je napunio 70 godina i artritis mu zadaje probleme pri sviranju, iako je još uvijek aktivan na glazbenom polju.  Od 1997. svira i nastupa sa svojom tadašnjom djevojkom a danas suprugom Candice Night. Njih dvoje čine srednjovjekovni folk-rock duo Blackmore’s Night. Zadnji album Dancer And The Moon izdali su u srpnju 2013., a novi deseti po redu All Our Yesterdays izašao je 18. rujna.

Dodajmo i da će nastupi biti snimani, i kasnije plasirani na DVD izdanju. Ostale datume Ritchie će zasigurno, uskoro ubjaviti.

0 comment
0

You may also like

%d bloggers like this: