Home News Rimljani se vračaju po svoju slavu; Ade je objavio Carthago Delenda Est

Rimljani se vračaju po svoju slavu; Ade je objavio Carthago Delenda Est

by Vjeran

preuzeto sa službene facebook straniceCarthago Delenda Est je novi, treći, album benda Ade a izašao je 15.07. Bend je na dan izlaska albuma objavio i film o snimanju albuma na kojem im je pomogao Giovanni De Miccoli.

Ade, metal jacket magazine

Ade koji dolazi iz Rima a svoj žanr glazbe opisuju kao Death Metal / Ancient Roman glazba.

Članovi benda su: Traianvs – vokal, Fabivs – gitara, Caligvla – bas, Nero – gitara, Commodvs – bubanj.

Bio:

Ade je talijanski death metal bend sa sjedištem u Rimu a djeluje od 2007. godine s 3 izdanja: Ultima Ratio (Ep, 2008), Prooemivm Sangvine (Full Length, Casket Records, 2010.), Spartak (Full Length, eksplozije glave Records, 2013.) i Carthago Delenda est (Full Length, Xtreem Music, 2016).

“Prooemivm Sangvine” su svirali na Wacken Open Air 2009. “Spartacus”, koji je dobio puno nevjerojatnih kritika u svijetu, ima George Kolliasa kao gost bubnjara na cijelom albumu. Album je masteriran u Hertz Studiju.

Posljednji “Carthago Delenda est”, je sniman u Overload Studiju sa Riccardo Studerom (Stormlord) i Alessio Cattaneom. Glazba i tekstovi su inspirirani starom rimskom povijesti, i koriste tradicionalne instrumente koji daju tehničkom death metal jak epski dodir.

Ade je svirao bendovima kao što su Behemoth, Septic Flesh, Morbid Angel, Gama Bomb, Sinister, Asphyx i više, također nastupio je na Wacken (2009), Mass Deathruction Festival (2014), Inferno Metal Fest (2015), Fosch Fest (2015), drugim festivalima i turnejama. Potvrdio su i na sljedećem izdanju Blastfest 2017. u Bergen i drugim važnim festivalima u Europi.

0 comment
0

You may also like

%d bloggers like this: