Home News Rick i Vivian o novom albumu

Rick i Vivian o novom albumu

by Vjeran
Mi zapravo snimamo već duže vrijeme,….

M_DefLeppard630_060412

Def Lepard se uhvatio posla oko novog albuma. Zadnji album im je bio “Songs From The Sparkle Lounge” i izašao je 2008. godine.

Bubnjar Rick Allen je za The Pulse of Radio ispričao o vremenu koje je provodio kod Joe Elliott-a u njegovom studiju u Irskoj. “Mi zapravo radimo već neko vrijeme na novom albumu. Kod Joe-a sam već dva puta bio na duže vrijeme. Imamo jedno 16 ili 17 pjesama koje su, pa oko 80% gotove. Mislim da sam poprilično gotov sa svojim dijelom.”

Pitali su ga još kako to da je pustio band sam da završi pjesme bez njegove prisutnosti. Na to je odgovorio: “Mislim da ne trebamo ići u tolike troškove, a sa ovom današnjom tehnologijom je odlično.Svi smo zajedno radili. Završeno je sve što je potrebno. Sada koristimo tehnologiju i iz svog kućnog studija šaljemo podatke.”

Gitarist Vivian Campbell  koji je još jednom pobijedio borbu protiv Hodgkinov limfom je rekao kanadskom radiju da zbog takvog načina snimanja u dijelovima, nikad se ne zna kakav će rezultat biti na kraju. “Sve što mogu reći je da moj dio snimanja je gotov i taj dio je hard rock. Sad, ako album ispadne mekan, to nije moja krivica.” u šali će Vivian.

0 comment
0

You may also like

%d bloggers like this: