Home News Redemption predstavili pjesmu “Thirty Silver”

Redemption predstavili pjesmu “Thirty Silver”

by Vjeran

Redemption predstavili pjesmu “Thirty Silver”

Redemption pola

REDEMPTION, američki progressive metal sastav u čijim redovima se nalazi gitarist i tekstopisac Nick Van Dyki, FATES WARNING vokal Ray Alder, 26. veljače će za Metal Blade Records objaviti šesti studijski materijal pod nazivom “The Art Of Loss“. Nedavno su predstavili pjesmu “Thirty Silver” u kojoj gostuju bivši MEGADETH gitaristi, Chris Poland, Marty FriedmanChris Broderick.

Materijal “The Art Of Loss” u svojih 70. minuta donosi jedinstvenu kombinaciju strasti, melodije, agresije i složenosti. Producirao ga je Tommy Hansen (HELLOWEEN, PAGAN’S MIND, PRETTY MAIDS) koji je sa njima radio na albumu “Snowfall On Judgment Day” iz 2009. Omot je kreirao njihov dugogodišnji saradnik Travis Smith (OPETH, AMORPHIS). Osim Polanda, Friedmana i Brodericka, na albumu se kao gosti pojavljuju i John Bush (ARMORED SAINT, ANTHRAX), te Simone Mularoni (MEGADETH).

The Art Of Loss“:
  1. The Art of Loss (feat. Simone Mularoni i Chris Poland)
  2. Slouching Towards Bethlehem (feat. Simone Mularoni i Chris Poland)
  3. Damaged (feat. Marty Friedman)
  4. Hope Dies Last (feat. Chris Poland)
  5. That Golden Light
  6. Thirty Silver (feat. Chris Poland, Marty Friedman i Chris Broderick)
  7. The Center Of The Fire (feat. Chris Poland)
  8. Love Reign O’er Me (obrada grupe THE WHO; feat. John Bush i Chris Poland)
  9. At Day’s End (feat. Chris Poland i Simone Mularoni)

Nick Van Dyk prokomentirao je novi album benda: “Presretni smo jer smo surađivali s nizom nevjerojatnih glazbenika. Izuzetno sam ponosan što mogu objaviti da nam je Chris Poland kao specijalni gost posudio svoju ogromnu nadarenost i jedinstveni stil sviranja, te time dao veliki doprinos u kreiranju većine novih pjesama. Tu su i Marty Friedman, Chris Broderick i Simone Mularoni, nevjerojatni gitaristi koji su također sudjelovali u stvaranju našeg novog materijala.”

Postava ovog benda je kompletirana dolaskom basiste Seana Andrewsa, gitariste Chrisa Quirartera i bubnjara Berniea Versaillesa koji je trenutno odsutan iz grupe radi zdravstvenih problema.

redemption theartcd (1)

0 comment
0

You may also like

%d bloggers like this: