Home News Ratt se vraća

Ratt se vraća

by Vjeran

Ratt se vraća

Ratt pola

Nakon pet godina pravne bitke oko benda, bubnjar Ratta Bobby Blotzer preuzeo je kontrolu nad imenom Ratt i ponovno nastupa pod tim imenom sa novom postavom.

Sadašnju postavu uz Blotzera čine gitarist/vokalist Josh Alan (Sin City Sinners), basist Scotty Griffin (ex LA Guns), gitarist Doc Ellis (Jizzy Pearl’s Love/Hate) i gitarist Blaze. Dosad su odsvirali neke koncerte ranije pod imenom Bobby Blotzer’s Ratt Experience. Turneja pod imenom “Re-Invasion Tour” kreće u Sjevernoj Americi u listopadu.

U intervjuu za “Eddie Trunk Live” u travnju Blotzer je izjavio o rastanku sa vokalom Stephenom Pearcyem da je problem bio u tome što su on (Stephen) i basist Juan Croucier htjeli svoj dio u Ratt imenu. Gitarist Warren DeMartini, Bobby i Stephen osnovali su tvrtku WBS Inc. koja je polagala pravo na Ratt ime i obavljala sve poslove vezano za Ratt. 2000. god. Stephen je napustio bend tri dana prije početka turneje i tužio je bend. Izgubio je pravnu bitku i time sva prava vezano za bend. Warren nije htio nastupati sa novim pjevačem, time i ostali članovi, osim Bobbya koji je sada konačno dobio što je tražio.

You may also like