Home News Prsten sa Eddievim likom uskoro u prodaji

Prsten sa Eddievim likom uskoro u prodaji

by Vjeran

Prsten sa Eddievim likom uskoro u prodaji

Iron Maiden

Iron Maiden i zlatarna The Great Frog objavit će prvi od četiri prstena sa likom Eddia.   The Great Frog je poznati brend specijaliziran za finu obradu  plemenitih metala, a za Maidene će dizajnirati 4 srebrna prstena, koja će kroz narednu godinu dana lansirati na tržište. Sve skupa pojavit će se u sklopu promotivne  turneje albuma The Book Of Solus.

Prsteni su ručno rađeni, a biti će numerirani i potpisani od strane dizajnera Reino Lehtonen-Rileya. Prvi prsten koji će se pojaviti u prodaji 6. studenog, predstavljati će Powerslave Eddia, u sjećanje na istoimeni album i mumificiranog Eddia na coveru.

Veza između The Great Froga i Maidena traje od 1983. kada  su na Bruceovu želju izradili kopču za remen sa Eddiem za Powerslave turneju. Za tu priliku Eddia su rezbarili direktno u materijal, a ne dotadašnjom metodom koja se radila  korištenjem voska. Ova suradnja dogodit će se na obostranu radost Reina i Iron Maidena, čiji je on veliki fan. Reino je do sada izrađivao licencirano prstenje za Metallicu, Motorhead i Anthrax.

Na web shopu The Great Froga, mogu se pronaći razni prsteni sa motivima kosturskih glava, u rasponu cijena od 70 do 500 funti. Cijena Maidenovih prstenja još nije poznata, ali zasigurno će se naći mnogi fanovi koji neće odoliti spremiti u kolekciju još  jedan predmet omiljenog benda.

You may also like