Home News Predstavljamo vam splitski Go Lilly!

Predstavljamo vam splitski Go Lilly!

by Vjeran

Go LillyKada sunce u Splitu zasja, onda se svi trgnu i kreću s novim inovacijama. Ovi put vam Metal Jacket predstavlja lagane uvodne note u ovi proljetni period s mladim splitskim snagama u psihodeličnom rock sastavu imenom Go Lilly.

Momci su nam se kratko predstavili sa svojim riječima kao i sa svojom pjesmom, stoga bacite oko i uho i podržite pomak na sceni!

“Go Lilly je bend iz Splita osnovan na ljeto 2013. godine. Sve je počelo tako što se nas par prijatelja gladnih za bluesom i rock ‘n’ rollom odlučilo skupiti u garaži i malo zasvirati glazbu koju toliko volimo. Guštali smo svirat skupa i tako smo neko vrijeme svirali covere Creama, Claptona, Stonesa, Petera Greena i sličnih izvođača. U međuvremenu su se počele stvarati nekakve idejice, riffovi i tekstovi te smo se nakon nekog vremena ozbiljno počeli baviti autorskim pjesmama kojih sad imamo poveći broj, te još mali milijun ideja za neke buduće stvari. Žanrovski se možemo svrstati kao Blues Rock/Classic Rock kakav se svirao davnih 60ih i 70ih godina sa nekim izletima u psihodeliju. Odsvirali smo desetak svirki po Splitu i okolici od kojih je najbitniji za nas vjerojatno bio onaj kad smo otvarali Splitski blues festival. Trenutnu postavu čine vokal i gitarist Antonio Šabić, gitarist Petar Stolnik, basist Ivan Malenica i bubnjar Paolo Hrepić.

Ovim putem vam predstavljamo i našu novu pjesmu “I Used To Love You (And I Still Do)” koju smo kao i naše dvije prethodne pjesme snimili sami u našoj maloj garaži na Blatinama jer, jebiga, nema se para za nešto profesionalnije te pozdravljamo sve ljude koji su nas podržali 09.03. u klubu Judino Drvo na festivalu autorskih bendova ST@art te se nadamo da smo osvojili par novih ušiju kao i datume za potencijalne nove svirke. Također želimo se zahvaliti Metal Jacket Magazinu na ovom predstavljanju.”

Sve je rečeno, stoga sad slijedi klik ‘play’ na link i relaksacija. Podržite i podijelite!

You may also like