Home SceneDemo scene Predstavljamo dva death metal švicarska benda, Cremation i Pandemic Death

Predstavljamo dva death metal švicarska benda, Cremation i Pandemic Death

by Vjeran

Predstavljamo dva death metal švicarska benda Cremation i Pandemic Death

Cremation

Cremation i Pandemic Death su bendovi iz istog mjesta u Švicarskoj, Natersa i sljedeću godinu će krenuti na promotivnu turneju u organizaciji Hammer & Toungsa.

Cremation je osnovan 1992 sa željom da svira nekomercijalni i neovisni death metal. Nakon nekoliko koncerata po Švicarskoj 1999. bend snima i prvi album “Ignis”. 2002. snimaju svoj drugi album “Grotesque Humanity”. Za 15 godina benda objavljuju live DVD “Burn the Dead”. 2012. izdaju album “Rise of the Phoenix” i nakon toga idu na svoju prvu Europsku turneju. Do sada su svirali sa bendovima poput: Grave, Resserection,Testament, Exhumed, Cephalic Carnage, Mumakil, Suffocation, Dying Fetus i mnogim drugima.

150328 (133)_print

Pandemic Death postoji od 25.10.2012 i sve do 2014. nisu imali vokala u bendu. U trećem mjesecu 2014. bendu se pridružuje vokalistica Joyce i od tada bend djeluje u sastavu: Chris – gitara, Sam – bubanj, Matt – gitara, Kevi – bas, Joyce – vokal. Bend je do sada snimio jedan demo i održao nekoliko koncerata i to večinom u Švicarskoj. Do sada su svirali sa Cremation, Frogority, Omnicide i Abstract Insanity. Do kraja godine imaju najavljeno još nekoliko koncerata po velikim švicarskim gradovima. U 2016. se nadaju da će snimiti album, a do tada ih možete poslušati na linku ispod.

You may also like