Home News Praying Mantis izdaju desti album

Praying Mantis izdaju desti album

by Vjeran

Praying Mantis konačno izdaju svoj deseti studijski album “Legacy”!

Praying Mantis

Praying Mantis konačno izdaju svoj deseti studijski album “Legacy”! Album će izaći 21. kolovoza. Legacy je prvi album na kojem će sudjelovati dva nova člana Jaycee Cuijpers i Hans in’t Zandt (bubanj i vokal) koji su dodali novu dimenziju kako u skladanju pjesama tako i u samoj izvedbi. Mix je, kao i na prethodnom albumu “Sanctuary”, radio Andrew Riley. Prvi singl “Fight For Your Honour” će pratiti i video koji je snimljen kada je bend prvi put izvodio ovu pjesmu na Frontiers Rock Festival II u Milanu. Omot je radio jedan od najpriznatijih umjetnika u rocku, Rodney Matthews (Magnum, Diamond Head, Allen/Lande) i album je napravljen u stilu klasičnih Mantis albuma kao što su “Time Tells No Lies” i “Predator In Disguise”.

Za one koji ne znaju Praying Mantis su osnovali braća Tino i Chris Troy 1973. godine i bend je bio među predvodnicima NWOBHM, zajedno sa Iron Maiden, Def Leppard, Saxon i drugima. Iako nisu dosegli slavu sunarodnjaka i dalje su jedan od najutjecajnijih bendova iz toga perioda i do dana današnjeg redovno izdaju albume i sviraju u živo.

Praying Mantis su: John Cuijpers – vokal, Tino Troy – gitara, Chris Troy – Bass, Andy Burgess – gitara, Hans in‘t Zandt – bubnjevi

0 comment
0

You may also like

%d bloggers like this: