Home News Poslušajte Vimic – novi bend bivšeg bubnjara Slipknota

Poslušajte Vimic – novi bend bivšeg bubnjara Slipknota

by Vjeran

Vimic je bend kojeg čine bivši bubjar Slipknota, Joey Jordison, te Kalen Chase (vokali), Jed Simon(gitara/vokali), Kyle Konkiel (bas/vokali) i Matt Tarach (klavijature). Nedavno su objavili video za pjesmu “She Sees Everything” koja će se nalaziti na njihovom predstojećem debitantskom LP-u “Open Your Omen” koji će tijekom godine biti objavljen za Roadrunner Records. Video su režirali Jeremy DangerTravis Shinn.

Materijal je producirao, miksao i masterizirao Kato Khandwala, poznat po saradnji sa grupama My Chemical Romance, Blondie, Breaking Benjamin, Paramore, The Pretty Reckless  i dr.

Joey Jordison je po mnogima jedan od najkreativnijih bubnjara modernog američkog metala. Osim što je glazbenik, Jordison je i tekstopisac i producent. U Slipknotu je proveo period od 1995 pa do prosinca 2013. godine. Osim što je odsvirao četiri studijska albuma Slipknota i producirao njihov live materijal “9.0:Live“, bio je osnivač i bubnjar benda Scar the Martyr koji je djelovao od 2013 do 2016. Osim bubnjeva svira i gitaru, te je kao gitarist sa grupom Murderdolls objavio albume “Beyond the Valley of the Murderdolls” (2002) i ” Women and Children Last” (2010). Sa projektom Roadrunner United objavio je album “The All-Star Sessions“(2005), te materijal “The Concerte” (2008), a sa bendom The Rejects albume “Love Songs For People Who Hate” (2012) i “Strung Out, Pissed Off and Ready To Die” (2014). Sarađivao je i sa grupama Metallica, Korn, Ministry, OtepSatyricon, a kao svog glazbenog uzora naveli su ga Matt Nicholls iz Bring Me the Horizon, Brent Taddieiz Crown the Empire, Christian Coma iz Black Veil Brides, Alex Lopez iz Suicide Silence, Mark Castillo iz benda Emmure, Josh Manuel iz grupe Issues, Adam Bunnell iz grupe Segression, te Tommy Clufetos iz pratećeg benda Ozzya Osbournea.

U nastavku poslušajte pjesmu “Simple Skeletons“.

0 comment
0

You may also like

%d bloggers like this: