Home News Poslušajte obrade bendova Megadeth, Arch Enemy, Metallica i Rammstein u izvođenju nomadic folk metal grupe Tengger Cavalry

Poslušajte obrade bendova Megadeth, Arch Enemy, Metallica i Rammstein u izvođenju nomadic folk metal grupe Tengger Cavalry

by Vedrana Dobrić

tengger cavalry

Tengger Cavalry je folk metal grupa stacionirana u New Yorku koja u svojoj glazbi kombinira elemente tradicionalne glazbe Mongolije sa metalom, a Bilboard i CNN su njihovu glazbu definirali kao nomadic folk metal. Nedavno su objavili novi EP “kAAn” koji je prožet socijalnom tematikom, a prati ga spot za naslovnu pjesmu albuma koji u samo središte pozornosti stavlja nomadsku kulturu.

Frontmen benda Nature Ganganbaigal prokomentirao je objavljivanje spota i albuma:

“Ovo stoljeće je stoljeće stroja i industrije. Nomadska kultura propada svugdje u svijetu. Travnjaci i ravnice se eksploatiraju i postalo je potpuno prihvatljivo iskorištavati tuđu zemlju. kao i naša braća Indijanci, Tengger Cavalry, međunarodna alijansa Mongola i Azijata iz sjevernih i centralnih krajeva, osjetila je potrebu da pruži  podršku svojoj braći. Ovaj video je o bratstvu nomadskih naroda. Nije bitno kojoj etničkoj skupini pripadate. Ako imate srce nomada i volite prirodu i nebo, jedan ste od nas i mi ćemo vas podržati!”

U nastavku poslušajte njihove obrade Metallice, Megadetha, Rammsteina, Motorheada i grupe Arch Enemy u njihovoj izvedbi.

You may also like