Home News Poslušajte rock klasik “Eye Of The Tiger” u izvođenju sastava Devil You Know

Poslušajte rock klasik “Eye Of The Tiger” u izvođenju sastava Devil You Know

by Vjeran

Poslušajte rock klasik “Eye Of The Tiger” u izvođenju sastava Devil You Know

Devil You Know bendDevil You Know predstavljaju cover legendarne “Eye Of Tiger” iz filma Rocky koju u originalu izvodi grupa Survivor.

John Sankey, bubnjar benda, je prokomentirao: “Jednog dana dok smo bili u studiju i radili na našem novom albumu, “They Bleed Red“, Howard Jones (vokal), je nakon tuširanja obukao ogrtač i u vokalnoj kabini počeo oponašati Rockya Balbou. Bio je toliko impresivan da smo odmah znali da moramo obraditi naslovnu muzičku temu Rockya, pjesmu “Eye Of The Tiger“. Već smo prije toga razmatrali mogućnost da na materijal uvrstimo i neku obradu, ali nismo imali pojma koju. U trenutku kada se Hojo doslovno pretvorio u Stallionea znali smo da je “Eye Of The Tiger” savršen izbor! Shvatili smo da je će naš najveći novi izazov adaptacija originalne pjesme u vlastitom stilu, tako da smo odlučili da svaki od nas mora dati sve od sebe kako bi na adekvatan način obradili ovu kultnu pjesmu. Howard je živio i disao ulogu Rockya cijeli tjedan, Francesco Artusato (gitara), postao je Ivan Drago, Ryan Wombacher (bas) bio je Mickey, a ja, Apollo Creed. Ušli smo u studio s našim instrumentima i prolili mnogo krvi, znoja i suza, uglavnom od nekontroliranog smijeha. Nadamo se da ćete u ovoj obradi uživati ​​onoliko koliko smo mi uživali dok smo je stvarali.”

Album “They Bleed Red” će biti objavljen 6. studenog u izdanju Nuclear Blast Recordsa. Producirao ga je Josh Wilbur, a lirički se bavi temama kao što su slomljena psiha, borba s anksioznošću i konačan trijumf protiv nevolja.

Popis pjesama:
 1. “Consume The Damned”
 2. “The Way We Die”
 3. “Your Last Breath”
 4. “Stay of Execution”
 5. “Break The Ties”
 6. “Shattered Silence”
 7. “Let The Pain Take Hold”
 8. “Master of None”
 9. “Searching For The Sun”
 10. “How The End Shall Be”
 11. “Broken By The Cold”

Bonus pjesme:

 1. Eye of The Tiger” (Cover)
 2. “I Am Alive”
 3. “We Live”

Devil You Know

0 comment
0

You may also like

%d bloggers like this: