Home News Poslušajte pjesmu sa projekta proizašlog iz drevne Salone

Poslušajte pjesmu sa projekta proizašlog iz drevne Salone

by Vjeran

Projekt je ideja Luke, a naziv projekta je Luka Biljak & Vicious Ambitious. Naziv albuma je “Shallow Deepness” i kroz cijeli album koji će bit instrumentalan provlači se tematika o Saloni, zabranjenim religijama, uništenju, ubijanjima u amfiteatru itd.

“Naglasak na naslov albuma je smišljen tako da se mora znati da taj drevni grad krije nešto puno dublje, a to o čemu se radi ostavljam slušateljima na maštu” rekao nam je Luka.

“Materijal je u nastajanju još od 2005. godine i nastajao je u fazama. Nekoliko je godina su skice materijal skupljale prašinu u ladici. Nedavno me je Ante Katinac ( ritam gitara) počeo nagovarati da se uhvatim toga i da napokon nešto od toga i snimim. Snimili smo to djelomično u njegovom prostoru za sviranje, a onda u igru upada gitarist i producent Ivan Jurić koji taj projekt odnosi u svoj studio i tamo ga završavamo. Ivan i Ante obrađuju aranžmane na klavijaturama, Ivan snima bas i dovršava bubnjeve i tako je pjesma Dream from Salona napokon gotova” otkrio nam je Luka.

Do sada je pjesma “Dream From Salona” jedina snimljena sa albuma koji je u nastajanju. Album će vjerovatno imati 8 instrumentala.

U planu je i spot za “Dream from Salona” koji bi se snima upravo na tom lokalitetu.

You may also like