Home News Poslušajte novu pjesmu sastava Smallman

Poslušajte novu pjesmu sastava Smallman

by Strahinja Rupnjak

Bugarski progressive/folk bend Smallman je prije par dana objavio pjesmu Rhodopes na kojoj učestvuju Ivan Shopov i Avigeya (Aleksandra Vasileva, Ralitsa Kirilova, Milena Velikova, Sibina Radenkova). Tekst je napisala Sibina Radenkova. Pored ove pjesme, Ivan Shopov je učestvovao na cijelom Ep-u.

Pjesma Rhodopes također najavljuje najnoviji Ep benda koji će se zvati ”Inner Oceans” i možete ga unaprijed naručiti na njihovoj bandcamp stranici.

Bend je o Ep-u napisao sljedeće: “Inner Oceans je zvuk dvije planete sudarajuće planete koje dovode novi svet u postojanje. Ne pripadavši poznatim oblicima, granicama ili očekivanjima, ovaj Ep suradnje spaja monumetalni ambient metal Smallamn-a i Ivan-ovu Shopov-u gustu, ali suptilnu teksturu zvuka. Rezultat nije samo dimenzionalne, višeslojne mješavine instrumentalne i elektronske glazbe, ali evoluirajućeg i vizualnog rada, koji ide iznad dva umjetnička entiteta koji su već poznati odvojeni po njihovim jedinstvenim prilazima.”

”Dubina, detalj i sloboda su tri pravca koji se ujedinjuju u ”Inner Oceans”. Suočavamo se sa prostranim, agresivnim i emocionalnim putem u hipnotirajućem carstvu, stvoreni od strane pet duša koje idu niz istu spiralu.”

Produkciju, mix i master je radio George Apsion. Snimano je u KORE Studios-u u Londonu 2016. godine. Avigeya vokali su snimani u Pekarnata Studio-u u Sofiji 2016. godine.

smallman

 

Cover artwork: Ivan Shopov
Graphic design: Cvetan Hadzhiyski
Review: Angel Simitchiev

Lista pjesama:

  1. A Drop
  2. Duality
  3. Fenix
  4. Rhodopes featuring Avigeya
  5. Underneath

0 comment
0

You may also like

%d bloggers like this: