Home News Poslušajte novi album Anselmovog benda Superjoint

Poslušajte novi album Anselmovog benda Superjoint

by Vedrana Dobrić

Superjoint su u petak objavili novi album “Caught Up In The Gears Of Application“. Materijal na kojem se nalazi jedanaest pjesama predstavlja njihovo prvo izdanje od 2003. godine kada je izašao materijal “Lethal Dose Of American Hatred“.

Caught Up In The Gears Of Application” producirali su suosnivač benda Philip H. Anselmo (Down, Pantera, Scour, Philip H. Anselmo & The Illegals, Arson Anthem) i Stephen Berrigan (Down, Philip H. Anselmo & The Illegals, Eyehategod, Haarp, Classhole), a masterizirao Scott Hull (Agoraphobic Nosebleed, Pig Destroyer). Bend se i na ovom albumu drži svoje izvorne strategije: mješavine HC/punka i metala, uz specifični New Orleans stil.

Od prve minute od kada smo krenuli sa snimanjem albuma, znao sam da će ploča biti brutalna” – izjavio je Bower. Pridržavajući se naših hardcore korijena i zaštitnog Superjoint zvuka, nakon pauze koja je trajala preko jedanaest godina, kreirali smo album koji je bio potreban današnjoj underground sceni.

Anselmo je o albumu izjavio: “Postoji jedna generalna tema koja preovladava na albumu, a dotiče se toga koliko je moderna tehnologija – kompjuteri i sve što uz njih ide – utjecala na naše živote. Na mene kao glazbenika utjecala je i negativno (glazba bude ukradena) i pozitivno jer mi omogućava da budem u kontaktu sa glazbenicima širom svijeta. Ali kada posmatramo modernu tehnologiju kroz jedan širi spektar, kompjuteri su ljudima stvorili prostor na kojem se raspravlja o svemu i svačemu, neki su za rasprave kompetentni, neki ne, neki imaju dobre namjere, neki lažne namjere, a neki su u sredini kreirajući mješavinu svega ovoga.”

0 comment
0

You may also like

%d bloggers like this: